´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 213

Stiati ca... ursii polari se ...

Stiati ca ...  ursii polari se inmultesc de regula pe timpul primaverii, incepand mai exact in martie si sfarsind perioada de imperechere in luna iunie cel tarziu? Dupa perioada de gestatie femelele urs polar dau nastere la maxim doi pui, din care de multe ori nu rezista decat unul, care au o greutate de pana la 600 de grame, blana deasa si ochii inchisi.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 849 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursii polari nu ...

Stiati ca ...  ursii polari, nu numai ca sunt buni inotatori, ei au si un miros foarte bun, un auz aproape perfect si desigur ca pot simti prada si de la 30 de kilometri distanta?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 850 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... chiar daca ursul ...

Stiati ca ...  chiar daca ursul polar este cel mai mare exemplar din specia ursilor, el are cei mai mici dinti, insa si cei mai ascutiti, adaptati la hrana pe care trebuie sa o consume?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 851 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... principalele surse de ...

Stiati ca ...  principalele surse de hrana ale ursului polar sunt animalele de dimensiuni mai mici? Insa ursul polar nu prefera orice, el mananca indeosebi foci, peste, pui de morsa, iar daca gaseste ca si "aperitiv" iarba de dimensiuni mai mari, cu siguranta nu o va refuza. In medie un urs polar consuma cam 2 kilograne de mancare pe zi, avand in vedere ca in mare parte aceasta este carne, sau poate chiar numai carne.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 852 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 210 211 212

213

214 215 216 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct