´╗┐

Stiati ca ... sanatate

curiozitati din sanatate - noi

Stiati ca... efectul Placebo este ...

Stiati ca ...  efectul Placebo este materializat prin faptul ca uneori mintea invinge materia? Participantii la testul Placebo reactioneaza uneori la medicamente false ca si cand ar fi luat chiar substanta care cred ei ca li s-a administrat. Cea mai raspandita teorie privind efectul Placebo descrie vindecarea ca aparand in urma asteptarilor pe care le are persoana in cauza, insa nimeni n-a reusit pana acum sa explice cum se intampla exact acest fenomen.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 1 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... Stafilococul este un ...

Stiati ca ...  Stafilococul este un grup de bacteri, adica microbi sau germeni ce pot provoca o serie de boli infectioase in diverse tesuturi ale corpului? Aceasta boala provocata de Stafilococ poate fi una usoara ce nu necesita tratament pana la una severa si potential letala.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 2 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... exista peste 30 ...

Stiati ca ...  exista peste 30 de tipuri diferite de stafilococi ce pot infecta oamenii, insa majoritatea infectiilor sunt cauzate de Staphylococcus aureus?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 3 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... Elvetia este tara ...

Stiati ca ...  Elvetia este tara cu cele mai multe paturi de spital pe cap de locuitor? Totodata, elvetienii petrec, in medie, 10 zile pe an in spital.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 4 din categoria stiati ca... sanatate

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct