´╗┐

Stiati ca ... sanatate

curiozitati din sanatate - noi

Stiati ca... virusul COVID 19 ...

Stiati ca ...  virusul COVID - 19 nu este un organism viu, ci este o molecula proteica (ADN) acoperita de un strat protector de lipide (grasimi), care, atunci cand este absorbit de celulele mucoasei oculare, nazale sau bucale, isi schimba codul genetic suferind o mutatie in urma careia se transforma in celule agresor si multiplicator?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 1 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... datorita faptului ca ...

Stiati ca ...  datorita faptului ca virusul COVID - 19 nu este un organism viu, ci o molecula de proteine nu este ucis, ci se descompune de la sine? Timpul de dezintegrare depinde de temperatura, umiditate si tipul de material in care se afla.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 2 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... virusul COVID 19 ...

Stiati ca ...  virusul COVID - 19 este foarte fragil care este protejat doar de un strat subtire de grasime? Acesta este motivul pentru care orice sapun sau detergent reprezinta un bun remediu, deoarece spuma dizolva grasimea si molecula de proteina se disperseaza si se descompune singura.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 3 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... alcoolul sau orice ...

Stiati ca ...  alcoolul sau orice amestec cu alcool cu o concentratie ce depaseste 65% dizolva grasimea, in special stratul lipidic extern al virusului COVID - 19?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 4 din categoria stiati ca... sanatate

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct