´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - noi

Stiati ca... tresaritul din timpul ...

Stiati ca ...  tresaritul din timpul somnului apare in momentul in care corpul uman trece la starea de somn, cand frecventa respiratiei scade rapid, pulsul se incetineste si un numar scazut de muschii sunt relaxati, moment ce este interpretat de creier ca prevestind moartea? Acest tresarit reprezinta de fapt raspunsul creierului care incerca o resuscitare, transmitand corpului un soc.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 1 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... incretirea pielii dupa ...

Stiati ca ...  incretirea pielii dupa ce ramana mai multa vreme in apa are un rol important, deoarece atunci cand organismul se confrunta cu o cantitate mai mare de umiditate intelege ca mediul poate fi alunecos, astfel pielea de pe maini si picioare incepe sa se schimbe pentru un contact mai bun cu suprafetele netede?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 2 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... stranutul apare de ...

Stiati ca ...  stranutul apare de obicei in momentul in care caile nazale sunt incarcate cu prea multi alergeni, microbi, praf sau alte substante iritante?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 3 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... sughiturile apar datorita ...

Stiati ca ...  sughiturile apar datorita iritarii nervului pneumogastric? Aceasta iritare apare cand se mananca foarte repede, cand sunt inghitite bucati mari de mancare sau pur si simplu la supraincarcarea stomacului, fiind o reactie aflata in stransa legatura cu stomacul si diafragma.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 4 din categoria stiati ca... corpul uman

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct