´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - noi

Stiati ca... gemenii pot sa ...

Stiati ca ...  gemenii pot sa se nasca din taii diferiti? Aceste cazuri de gemeni sunt rare fiind cunoscute sub numele de superfecundare heteropaterna si au loc doar daca femeile au relatii amoroase cu doi b?rbati diferiti cu o zi inainte sau dup? ovulatie, pentru ca ambele ovule sa poata fi fertilizate.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 1 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... lacrimile au rolul ...

Stiati ca ...  lacrimile au rolul de a actiona ca protectie pentru membrana mucoasa a ochiului atunci cand obiectele straine vin in contact cu ea, serviind totodata si drept instrument de "aparare emotionala"? Oamenii de stiinta cred ca, in situatii de stres, corpul creeaza o noua sursa, puternica de iritare, in scopul de a distrage atentia persoanei respective de la durerea cu care se confrunta in acel moment.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 2 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... pierderea memoriei se ...

Stiati ca ...  pierderea memoriei se intampla de multe ori dupa aparitia experientelor cele mai neplacute, deoarece creierul sterge literalmente cele mai cumplite momente din amintirile noastre?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 3 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... functia primara a ...

Stiati ca ...  functia primara a pielii de "gaina" este de a reduce cantitatea de caldura pe care corpul o pierde prin porii pielii, ceea ce ne ajuta apoi sa ne incalzim mai usor in conditii climatice nefavorabile?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 4 din categoria stiati ca... corpul uman

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct