Stiati ca ... paranormal

curiozitati din paranormal - noi

Stiati ca... la 20 iunie ...

Stiati ca ...  la 20 iunie 1941, un grup de arheologi sovietici descopereau mormantul lui Tamerlance, un descendent al lui Ginghis Han. Pe mormant era scris urmatorul avertisment: "Cine va deschide acest mormant va porni o invazie cu mult mai cumplita decat a mea."? Doua zile mai tarziu, pe 22 iunie 1941, Germania invada Uniunea Sovietica.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 1 din categoria stiati ca... paranormal

Stiati ca... primul om care ...

Stiati ca ...  primul om care a murit in timp ce lucra la digul Hoover a fost JG Tierny, pe data de 20 decembrie 1922? 13 ani mai tarziu, ultima persoana care a murit lucrand la digul Hoover a fost fiul lui JG Tierny, pe 20 decembrie 1935.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 2 din categoria stiati ca... paranormal

Stiati ca... in celula 14D ...

Stiati ca ...  in celula 14D din inchisoarea Alcatraz au murit numerosi condamnati? Despre aceasta celula, gardienii sustineau ca este bantuita. Printre povestile despre mortile suspecte din aceasta celula sunt acelea cu detinuti care, desi erau singuri in incapere, mureau in urma unei strangulari.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 3 din categoria stiati ca... paranormal

Stiati ca... in anul 2008 ...

Stiati ca ...  in anul 2008, un pitic infricosator a fost filmat in Argentina? Jose Alvarez a declarat pentru ziarul local El Tribuno ca a surprins creatura pe pelicula, in orasul sau natal, General Guemes, din provincia Salta. El a povestit: "Vorbeam despre ultima noastra aventura la pescuit. Se intampla dimineata. Am inceput sa filmez cu telefonul mobil, in timp ce prietenii mei vorbeau si radeau. La un moment dat am auzit un zgomot ciudat, ca si cum cineva ar fi aruncat cu pietre. Apoi am vazut ca iarba se misca. La inceput am crezut ca era un caine, dar cand am vazut piticul ni s-a facut intr-adevar frica". Mai multi locuitori ai orasului au marturisit la randul lor ca au vazut ciudata creatura.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 4 din categoria stiati ca... paranormal

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct