´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 217

Stiati ca... adeseori veverita este ...

Stiati ca ...  adeseori veverita este asociata cu alunele, ori cu ghindele, se pare ca aceste micute blanoase prefera si carnea, insa in general ele consuma plante? Totusi printre alimentele lor favorite sunt pasarile de dimensiuni mici, insectele, ciupercile, ouale, viermii, nucile, alunele si semintele.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 865 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... mirosul veveritelor este ...

Stiati ca ...  mirosul veveritelor este foarte fin, avand un obicei de a-si ascunde mancarea si apoi se ghideaza dupa simtul mirosului pentru a o gasi, deoarece ele nu isi amintesc niciodata unde au pus-o din cauza ca au o memorie foarte slaba? In plus, mirosul lor formidabil le ajuta sa simta daca alimentele pe care le consuma, in special nucile sau alunele, au in mijlocul lor insecte sau gandaci.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 866 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... dintii unei veverite ...

Stiati ca ...  dintii unei veverite sunt foarte curati si puternici, mai ales pentru ca ea roade mereu radacinile copacilor?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 867 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... veveritele au foarte ...

Stiati ca ...  veveritele au foarte multi dusmani, avand in vedere marimea lor, iar printre acestia se numara ulii, vulturii, coiotii, ursii si vulpile, care le pradeaza pe aceste nevinovate creaturi marunte? Totusi singurul lor mod de protectie este fuga, adapostindu-se in cele din urma in vizuinile pe care la gasesc intamplator.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 868 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 214 215 216

217

218 219 220 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct