´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 231

Stiati ca... ursii Panda au ...

Stiati ca ...  ursii Panda au cea mai lunga coada dintre speciile cunoscute de urs, coada lor fiind pana la 6 centimetri? Au o medie de viata de pana la 30 de ani.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 921 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurii de copac ...

Stiati ca ...  cangurii de copac sunt animale singuratice, astfel incat numai in perioada de imperechere se alatura altor membri din specia lor?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 922 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurii de copac ...

Stiati ca ...  cangurii de copac se hranesc cu frunzele pe care le gasesc in mediul in care se invart, ei le smulg de pe ramurile copacilor, insa le mananca si pe cele de la sol, pe care le gasesc, fiindu-le mult mai usor sa se hraneasca in acest fel? Totusi ei prefera sa consume si seminte, graunte sau seva de la copaci, diverse flori, oua, prefera chiar si scoarta unor arbori, desigur mai subtire si mai tanara, cat si pasari de dimensiune mai mica. Dintii acestei specii de cangur sunt special adaptati pentru a consuma diverse plante.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 923 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurii de copac ...

Stiati ca ...  cangurii de copac prefera cel mai mult zonele din padurile tropicale, pe care le gasim cel mai mult in partea de nord-est a Queensland-ului, cat si in Noua Guinee sau in zonele imediat apropiate? Totusi cangurii de copac sunt specializati pentru zonele de munte, chiar daca cei mai multi stau in zonele de jos a acestora.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 924 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 228 229 230

231

232 233 234 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct