´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 234

Stiati ca... pestii Piranha traiesc ...

Stiati ca ...  pestii Piranha traiesc numai acolo unde apa este foarte adanca, insa ei merg la suprafata pentru a se hrani, atacand fara mila orice le pica in plasa si este carne?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 933 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pestii Piranha sunt ...

Stiati ca ...  pestii Piranha sunt diferiti la infatisare, de exemplu specia Piranha numita Pygocentrus Nattareri are culoarea rosie, ori de un albastru sters, fiind turtiti la burta, iar pestii Piranha Cariba Pygocentrus, fiind de altfel si cei mai multi la nivel planetar, au o culoare mai gri cu un corp mai lung. Alte specii au culoarea neagra?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 934 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pestii Piranha au ...

Stiati ca ...  pestii Piranha au forma mai plata deoarece ei s-au adaptat la mediul de viata pe care il au, mai exact la adancimile deosebit de mari? Au fost intalniti pesti Piranha si la peste 12.000 de metri adancime, unde presiunea este foarte mare.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 935 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pestii Piranha ating ...

Stiati ca ...  pestii Piranha ating cel mult un metru in lungime, ei sunt considerati a fi foarte periculosi, si pot fi incadrati in supraclasa pestilor teleosteeni, desigur impreuna cu rudele lor mai mari, casalotii si cu rechinii? Un motiv pentru care sunt asemanati cu acestia este desigur felul in care oasele lor sunt dispuse, mai exact au un schelet de natura cartilaginoasa, care are in compozitie un numar exagerat de falage, 12 oase.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 936 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 231 232 233

234

235 236 237 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct