´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 245

Stiati ca... calutii de mare ...

Stiati ca ...  calutii de mare au gura de o dimensiune foarte mica, statura lor este destul de verticala, se misca lent, chiar si atunci cand sunt nevoiti sa mearga dupa harana?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 977 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... puii calutilor de ...

Stiati ca ...  puii calutilor de mare sunt foarte micuti cand se nasc, ei au maxim un centimetru lungime, insa infatisarea lor este identica cu cea a parintilor? Totusi puii, oricat de mici sunt si de sensibili au uimit toti cercetatorii, deoarece au fost observati ca fiind foarte puternici, deoarece reusesc sa supravietuiasca in cele mai drastice conditii, considerati adevarati supravietuitori.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 978 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... puii calutilor de ...

Stiati ca ...  puii calutilor de mare iau nastere in maxim 6 saptamani si minim 4 saptamani? Insa curios este faptul ca intregul proces dureaza destul de mult, pana la chiar doua zile.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 979 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... calutii de mare ...

Stiati ca ...  calutii de mare masculi sunt cei care dau nastere la micii caluti de mare, deci ei sunt purtatorii de oua, dupa ce femela cal de mare a depus peste 1500 ca numar, intr-o punga pe care o are masculul, creata special pentru a-i servi in aceasta sarcina?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 980 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 242 243 244

245

246 247 248 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct