´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 242

Stiati ca... cangurul de copac ...

Stiati ca ...  cangurul de copac este o specie de cangur care s-a adaptat la viata de altitudine, avand in vedere ca se catara in copac? Acesta face parte din clasa macropodelor si ce este curios la el este faptul ca a evoluat diferit fata de restul cangurilor, adaptandu-se la viata de copac.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 965 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ce este amuzant ...

Stiati ca ...  ce este amuzant la cangurul de copac este faptul ca se deplaseaza destul de haotic pe pamant fiind specializat pentru deplasatul in copac? Are un mers incovoiat la sol, si neindemanatic, spre deosebire de felul agil si experimentat cu care se deplaseaza in copaci. Acest lucru demonstreaza exact felul lui de evolutie, cat si nivelul de adapatare la viata actuala.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 966 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurul de copac ...

Stiati ca ...  cangurul de copac are o abilitate dezvoltata de-a lungul timpului de a se catara in copac, iar trupul i s-a adaptat cu timpul pentru a se sprijini cat mai bine, cat si pentru a sari, avand suprafata cu care se sprijina foarte ingusta, iar picioarele de jos sunt mai lungi? Datorita acestora din urma ei pot sa atinga si o viteza destul de mare atunci cand se deplaseaza pe sol. Coada lor lunga ii ajuta sa isi mentina echilibrul corpului, iar piciorusele din fata le ofera forta pentru a se catara, fiind foarte puternice.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 967 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurul de copac ...

Stiati ca ...  cangurul de copac traieste in zonele Australiei cat si in insulele care se gasesc pe langa acestea?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 968 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 239 240 241

242

243 244 245 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct