´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 249

Stiati ca... petele girafei nu ...

Stiati ca ...  petele girafei nu sunt uniforme, ele sunt mai mici pe gat cat si pe picioare, au o culoare mai inchisa fata de restul blanii?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 993 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in momentul care ...

Stiati ca ...  in momentul in care o girafa se simte batrana, ea va merge sa locuiasca singura si sa isi duca sfarsitul vietii in tihna? Pana atunci insa girafele prefera sa stea in grupuri foarte mari de peste 30 de exemplare.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 994 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ce mai este ...

Stiati ca ...  ce mai este diferit la girafe este si faptul ca buzele de sus nu sunt despartite asa cum este buza superioara a unei camile, ele sunt practic mult mai ascutite si mai tuguiate? In plus are un sistem propriu care o ajuta sa opreasca intrarea aerului plin de impuritati si praf, in organism.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 995 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... girafele au evoluat ...

Stiati ca ...  girafele au evoluat diferit fata de alte mamifere, mai ales daca stam sa ne gandim la statura lor impunatoare, la felul lor de a fi si de a se hrani sau adapa? Inima unei girafe este obligata sa pompeze astfel de doua ori mai mult sange pentru a putea mentine un echilibru al fluxului sangvin in organism, iar in partea de sus a gatului girafei, aceasta are un fel de pompa, un sistem magnific care impiedica sangele sa coboare rapid in momentul in care animalul isi apleaca capul ca sa bea apa.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 996 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 246 247 248

249

250 251 252 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct