´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 250

Stiati ca... girafele au un ...

Stiati ca ...  girafele au un sistem de comunicare aparte, ele comunica prin intermediul infrasunetelor, iar urechea umana nu poate sa perceapa aceste zgomote, de aceea putem spune adesea ca aceste animale sunt mute? Insa ele emit zgomote cu ajutorul plamanilor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 997 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... limba unei girafe ...

Stiati ca ...  limba unei girafe masoara aproape 41 de centimetri si ea are culoarea gri? Cu ajutorul acesteia o girafa poate chiar sa isi curete urechile.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 998 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in anul 1988 ...

Stiati ca ...  in anul 1988 s-a estimat un numar foarte mare de girafe care din pacate in anul 2012 s-a injumatatit? In prezent se poate spune ca exista aproximativ 80.000 de exemplare din aceasta specie de animale.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 999 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... popularitatea girafelor se ...

Stiati ca ...  popularitatea girafelor se datoreaza gatului lor lung in primul rand, cu ajutorul acestuia ele ajung pana in varful celor mai mari copaci pentru a se hrani cu cele mai tinere frunze? Picioarele din fata ale unei girafe sunt mai mari fata de cele din spate, ceea ce ii si da un aspect impunator, totusi structura oaselor sale nu este deloc una distincta, se aseamana cu cea a restului de mamifere. Coarnele girafelor sunt mici si acoperite cu piele moale, ele sunt numite ossicoarne, pentru ca practic sunt formate din oase.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1000 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 247 248 249

250

251 252 253 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct