Stiati ca ... este bine sa puneti o lingurita de unt si sare in apa in care fierbeti pastele fainoase, nu se va mai forma spuma, iar pastele nu se vor lipi de vas?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 417 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... pastele fainoase primesc un gust foarte bun, daca prajiti in tigaie bucatele mici de paine, pe care apoi le amestecati cu macaroanele sau taieteii bine scursi de apa, dar cat sunt inca fierbinti?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 418 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... pentru a ramaneproaspat si aromat, patrunjelul verde nu trebuie tinut intr-un borcan cu apa, ci intre doua farfurii adanci?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 419 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt in apa fierbinte dupa care se toaca si astfel gustul i se accentueaza?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 420 din categoria stiati ca... bucatarie