´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - pagina 34

Stiati ca... ochiul uman este ...

Stiati ca ...  ochiul uman este capabil sa distinga in jur de 10 milioane de culori diferite? De asemenea, acesta poate obtine mai multe informatii decat cel mai performant telescop construit vreodata.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 133 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... muschii ochilor se ...

Stiati ca ...  muschii ochilor se misca de aproximativ 100.000 de ori pe zi? Pentru a intelege ce inseamna asta, daca muschii picioarelor ar depune un asemenea efort ar insemna un traseu de 80 de kilometri in fiecare zi.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 134 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... numeroase persoane care ...

Stiati ca ...  numeroase persoane care au fost in moarte clinica au afirmat ca au avut diverse experiente inexplicabile, (mersul intr-un tunel, reintalnirea cu cei dragi) care ar putea sugera ca exista viata dupa moarte? Totusi, unii sceptici sustin ca este vorba doar despre halucinatii cauzate de creierul afectat.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 135 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... cercetatorii incearca de ...

Stiati ca ...  cercetatorii incearca de foarte mult timp sa inteleaga maniera in care mintea influenteaza trupul? Efectul Placebo consta in imbunatatirea observabila care se resimte asupra simptomelor sau a starii de sanatate, care nu se datoreaza unui tratament real. Exista numerosi pacienti care s-au vindecat dupa ce li s-a administrat un medicament "placebo".

Curiozitati: Curiozitatea numarul 136 din categoria stiati ca... corpul uman

« 31 32 33

34

35 36 37 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct