´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 227

Stiati ca... strutii se hranesc ...

Stiati ca ...  strutii se hranesc in general cu plante, insecte sau seminte, insa daca gasesc, nu se feresc sa manance si resturi ale altor animale, lasate in urma de "ucigasii" carnivori?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 905 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... habitatul natural al ...

Stiati ca ...  habitatul natural al strutilor este reprezentat de regiunile desertice cat si de intregile savane care au deschidere mare, deoarece ei prefera zonele in care iarba este relativ mica, unde nu exista tufisuri prea mari sau prea inalte si nici pomi sau arbori prea multi? Aceste preferinte sunt motivate de faptul ca ei trebuie sa alerge, un lucru care le place foarte mult.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 906 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... strutii pot sa ...

Stiati ca ...  strutii pot sa stea destul de mult fara apa, insa atunci cand gasesc o oaza sau o balta nu ezita nici sa faca baie in ea?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 907 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... exista patru specii ...

Stiati ca ...  exista patru specii cunoscute de strut, denumite astfel: Strutio Camelus Molybdophanes, cat si Strutio Camelus Australis, aceste doua specii avand si denumire populara de Blue Necks? Iar celelalte doua specii care poarta denumirea populara de Red Necks, se numesc Strutio Camelus Masaicus si Strutio Camelus Camelus.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 908 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 224 225 226

227

228 229 230 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct