´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 225

Stiati ca... pinguinii Adelie sunt ...

Stiati ca ...  pinguinii Adelie sunt cei care de regula au un fel de inel alb de jur imprejur la ambii ochi, inaltimea lor atinge 71 de centimetri si greutatea lor ajunge pana la 6 kilograme? Aceste specii traiesc in colonii foarte mari, isi fac cuiburile tot din pietre, in zonele din Antarctica, iar femelele depun tot doua oua si parintii au grija de ambele insa din pacate numai un pui supravietuieste in cele mai multe cazuri.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 897 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pinguinii Chinstrap au ...

Stiati ca ...  pinguinii Chinstrap au o dunga neagra pe fata, sub cioc, ca si cand ar avea ceva pe sub barbie? Acestia ating greutatea de pana la sase kilograme si inaltimea de pana la 68 de centimetri. Acestia se hranesc tot cu pesti de marimi mici si cu krili. Acestia sunt si cei care isi construiesc cuiburi din pietre, cresc cate doi pui, daca pot, vaneaza in colonii, iar la o luna isi lasa puiul singur, desi se intorc dupa ce gasesc mancare, la el.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 898 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... strutul este pasarea ...

Stiati ca ...  strutul este pasarea cu cele mai mari dimensiuni din cate traiesc actualmente pe pamant, facand parte din clasa pasarilor care alearga si nu zboara?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 899 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... initial strutul a ...

Stiati ca ...  initial, strutul a fost descoperit in Africa centrala, insa in cele din urma el s-a raspandit destul de bine, ajungand chiar si pana in desertul Sahara, desi se pare ca nu vietuieste atat de mult in acele zone?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 900 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 222 223 224

225

226 227 228 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct