´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 224

Stiati ca... dintre cei mai ...

Stiati ca ...  dintre cei mai simpatici pinguini sunt cei cu creasta, numiti Rockhopper, care aparent au un aspect agresiv? Ceea ce ii deosebeste insa de restul pinguinilor este faptul ca ei nu merg ci sar, cat si faptul ca pot deveni chiar agresivi cu alti pinguini si nu numai in cazul in care se simt periclitati.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 893 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pinguinul Rockhopper are ...

Stiati ca ...  pinguinul Rockhopper are aproape 50 de centimetri in inaltime si greutatea sa este de pana la 10 kilograme? Acestia au inca ceva special si anume faptul ca picioarele lor cat si spatele sunt de culoare oranj, iar ochii (ceea ce de altfel le si da aspectul agresiv) sunt de culoare rosie.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 894 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pinguinul Rockhopper este ...

Stiati ca ...  pinguinul Rockhopper este singurul din specia pinguinilor care depunde doua oua, dintre care al doilea are dimensiuni mult mai mari fata de primul, cel din urma fiind si oul ingrijit de parinti, cel mic ramanand neglijat?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 895 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... o alta specie ...

Stiati ca ...  o alta specie interesanta de pinguini este pinguinul gentoo, acestia avand inaltime de pana la 70 de centimetri si cel mult 9 kilograme in greutate? Ei inoata foarte repede consumand la masa de regula krili sau pesti de marimi mai mici. Spre deosebire de pinguinii Rockhopper, acesti pinguini au grija de ambele oua pe care femela le depune.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 896 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 221 222 223

224

225 226 227 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct