´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 237

Stiati ca... desigur ca pestii ...

Stiati ca ...  desigur ca pestii piranha au facut subiectul multor filme de groaza inca de la inceputurile cinematografiei insa probabil ca cea mai buna realizare a fost piesa scurta de teatru a dramaturgului Rene Descartes, care poarta numele de "Dansul Pestilor Piranha", aceasta fiind in cele din urma si cea mai buna comedie, moderna?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 945 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii traiesc in ...

Stiati ca ...  renii traiesc in mai toate regiunile si apropierile Polului Nord, in continentele din marginimile acestuia, precum America, Asia si Europa, insa cu precadere in zonele in care se gaseste tundra arctica? De asemenea renii se intalnesc si in padurile nordice, de exemplu in Rusia, in nordul Chinei, in Alaska, Canada si Scandinavia.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 946 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au un ...

Stiati ca ...  renii au un fel de culoare speciala in jurul gatului cat si in zona cefei, aceasta fiind un galbui albicios, coada lor fiind de asemenea speciala, deoarece are o dunga de-a lungul sau? Se spune de catre specialisti ca aceasta dunga ii ajuta pe reni sa se recunoasca intre ei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 947 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au blana ...

Stiati ca ...  renii au blana lunga, foarte deasa insa ea nu se vede asemeni lanii? Blana renilor ii ajuta pe acestia atat la inot cat si la mentinerea temperaturii corpului, ea fiind cunoscuta ca retine aerul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 948 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 234 235 236

237

238 239 240 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct